Yksityisyyden suoja


Tonic Oy on sitoutunut tarjoamaan käyttäjilleen Internet-suojan, joka kunnioittaa heidän henkilökohtaisen yksityisyyden turvaamista. Tietosuojakäytäntömme on kuvattu alla ja pyydämme teitä lukemaan ne täysin. Politiikka on peräisin kolmesta lupauksesta, jotka teemme teille, asiakkaillemme:


Lupaamme, että Tonic Oy ei käytä tietoja ilman sinun lupaasi.

Tonic Oy ei jakele sähköpostiosoitetta tai muita henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille.

Lupaamme, että me tarjoamme teille yksityisyyden suojan asioista, joista kommunikoitte meille ja että me vastaamme niihin perusteellisesti ja ajatuksella.

Olemme sitoutuneet hyvään hallinnointiin ja valvontaan, tietoihin, joita olet antanut meille.Vastuuvapaus


Missään tapauksessa Tonic Oy tai sisällöntuottajat ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat suorista, epäsuorista, erityisistä, välillisistä, rankaisevista tai satunnaisista vahingoista, tai menetyksiin käyttöön, voittojen, data tai muihin aineettomiin hyödykkeisiin, jotka aiheutuvat tai liittyvät käyttöön, kyvyttömyydestä käyttää, luvattomaan käytöön, suorituskyvyn tai toimimattomuudesta tällä sivustoilla, vaikka Tonic Oy: n on neuvonut aikaisemmin tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta ja ovatko tällaiset vahingot johtaneet sopimukseen, huolimattomuuden, oikeuden nojalla vahinkoon omaan pääomaan lain mukaan tai muutoin.

Kaikki materiaali Web-sivustolla on totta ja oikein, aikana kun se ladattiin Internetiin, mutta voivat muuttua ilman varoitusta. Tonic Oy pyrkii tiedottamaan asiakkailleen mahdollisista muutoksista hintoihin ja pitää nämä sivustot ajan tasalla.