Tonic Oy on Turussa ( Suomi ) v. 1989 perustettu suurkeittiötarvikkeiden tukkuliike.


Monet muistavat meidän tuotteistamme mm. ”hehkuvat” coctailtikut laivoilla, kylmälevyt maidon ja kerman viileänä pysymiseen tarjoilutiskillä, luontoystävällisistä ja kierrätettävistä tuotteistamme, kuten konepesunkestävistä kaatimista, juomalaseista, panssarimuovi ( PC ) lautasista, ABS-tarjottimista sekä niin monille tutuista juoma-annostelijoista.


Vuonna 1989 toimme ensimmäiset PC-muoviset olutlasit ravintoloihin ja terasseille. 1990-luvun alussa tehtiin ensimmäisenä Suomessa kouluihin PC-muovista juomalasit, lautaset ja jälkiruokakulhot. Mallien suunnittelussa meitä ovat avustaneet suurkeittiöemännät ja ruokahuollosta vastaavat, jotka kertoivat mitä parannuksia markkinoilla oleviin tuotteisiin pitäisi tehdä, jotta saataisiin paras mahdollinen muoto ja käyttötoimivuus. V. 1992 alettiin valmistamaan ABS-tarjottimia, joihin tehtiin parannuksia jo markkinoilla oleviin malleihin ja näin saatiin vihdoin kierrätettävästä muovista valmistettua tarjottimia, joissa on kaikki ne ominaisuudet, joita tarjottimissa pitää olla. V. 2013 teimme parannuksen lautasiimme asiakkaidemme toivomuksesta, teettämällä niiden pohjapintaan pienen karhennuksen, joka ehkäisee veitsen jälkien näkymistä ja näin saatiin niille lisää käyttöikää. Kaikkien tuntemia Classic juoma-annostelijoita aloimme myymään v. 1994 ja ne saikin hyvän vastaanoton asiakkailtamme. Niiden myynti on ollut nousujohdanteista vuosi vuodelta. V. 2014 syksyllä kehitimme juoma-annostelijoihin uuden trendikkään iBond jalustan, johon voidaan printata esim. yrityksen loco, www-sivut tai vaikka oma valokuva. Uusi Teema-sarjamme ensimmäinen aihe Häät & Juhlat-jalusta sai myös nyt alkunsa ja täyttää näin monien vuosien asiakkaidemme kyselyn tarpeen juomien jakeluun häissä ja muissa juhlissa. Tulevaisuuden suunnitelmissa on siirtyä täysin Bisfenoli-a vapaaseen Tritan-muoviin ja testaammekin nyt jo tehtaalla niiden soveltuvuutta tuotteisiimme.

Tonic Oy:n tuotteet on suunniteltu alan ammattilaisten kanssa yhteistyössä. Niissä on otettu huomioon keveys, kestävyys, turvallisuus, toimivuus, muotoilu ja tietenkin kierrätettävyys. Porin kaupungin kanssa yhteistyössä 1990-luvun alussa alkanut ”kestävä kehitys”-projekti synnytti luontoystävällisestä ja kierrätyskelpoisesta muoveista valmistettujen tuotteiden valmistuksen ja nyt ne ovat jo levinneet koko maahan.

Menestyksemme salaisuus on ollut alusta alkaen, että olemme kuunnelleet asiakkaittemme mielipiteitä ja toiveita, jonka jälkeen olemme kehittäneet tuotteitamme ja toimintamallejamme asiakkaittemme tarpeiden mukaan. Suurten tuotantoerien valmistaminen on mahdollistanut edulliset hintamme.

 

ma - pe klo 8.00 - 16.00