År

Tonic Oy (Ab) i Åbo (Finland) 1989, den stora köksbehållare producent av produkter grossist.


Många minns våra produkter t.ex.. ”Glow” på coctail pinnar med fartyg, kylplattorna för mjölk och grädde, för att de förblir kalla på servering disk, miljövänliga och återvinningsbara produkter, såsom maskintvättbara tillbringar, dricksglas, plattor av pansarplast ( PC ), ABS-brickor och så många välkända dryckesbehållar.


År 1989 lanserade vi den första PC-plast ölglas restauranger och terrasser. I början av 1990-talet har de första skolorna i Finland PC-plast dricksglas, tallrikar och dessertskålar. Designen, som vi har haft hjälpt av många storköks värdinnor och matservering ansvariga, som har berättat oss, vilka förbättringar bör göras till produkter på marknade, för att uppnå bästa möjliga form och funktionalitet. År 1992 började tillverkning av ABS-brickor, var förbättringar som gjorts modellerna redan finns på marknaden, och så vi äntligen gjort återvinningsbara plastbrickor, som har alla de funktioner som  brickorna borde vara. Under 2013 gjorde vi en förbättring i önskan av våra kunder, genom att göra nya utan på tallrikar, vilket förhindrar att kniven markerar utsikterna att ge dem mer livstid. Alla kända våra klassiska dryckesbehållar, började vi sälja 1994 och fick en bra respons från våra kunder. Deras försäljning har ökat år från år. Hösten 2014 har vi utvecklat ett nytt trendigt iBond stativ, vilket kan man tryckas t.ex.. Företagets logotyp, hemsida eller även ditt eget fotograferar. Nytt Tema-series första ämne Bröllop & Fest stativ gjordes för att möta många av våra kundens behov. Framtida planer är att gå till ett helt Bisfenol-A fria Tritan plast, och fabriken redan utfört tester på deras lämplighet för våra produkter.

Tonic Oy:n (Ab:s) produkter är planerade i samarbete branschfolk för köket. Man har beaktat materialets låga vikten, hållbarheten, tryggheten, funktionen, formen och givetvis återvinningsmöjligheten. Stad Björneborg, i samarbete med början av 1990-talet började "hållbar utveckling" Projektet födde en unik miljövänlig och återvinningsbar plast produkter tillverkning, och nu har de redan har spridit sig över hela landet.

Hemligheten bakom vår framgång har varit från början, att vi har lyssnat på våra kunders synpunkter och önskemål, och efter det har vi utvecklat våra produkter och våra affärsmodeller våra kunders behov. Stora tillverkningssatser av produktions har möjlig vår billig pris.

 

Tonic Oy  Raunistulantie 15, 20300 Åbo, Finland  FO-numret  FI 0741490-0  Tel. 02-2539882 tai +358 40 7165522  E-mail info@tonic.fi

All Rights Reserved by Tonic Oy 2014 | Integritetpolicy  | Kontakta oss